Cuinant el bou amb arròs

El bou amb arròs ha esdevingut, en pocs anys, un referent gastronòmic per a la festa. Es prepara a casa, es pot comprar en llauna, tastar en diversos establiments o menjar en el sopar ja tradicional que organitza la colla del Bou de Reus, enguany a la plaça d’Evarist Fàbregas. Aquestes són algunes imatges del procés d’elaboració –a càrrec dels afamats cuiners i cuineres– del bou. L’arròs, com que és poc fotogènic, us el podeu imaginar.

Anuncis

Quant a spalomar

Dinamitzador cultural. Membre fundador de l'associació Carrutxa (centre de documentació del patrimoni i la memòria). Treballo a l'Ajuntament de Reus (Cultura). Visc entre Reus i Albarca.
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en cultura popular i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s