Organitzant el fons de publicacions

Ahir diumenge vam traslladar una vuitantena de caixes plenes de llibres –exemplars de les publicacions editades per Carrutxa i Migdia– a un espai de magatzem que ens han deixat, fet que ens permetrà gestionar millor les edicions i diposar de més espai al local de l’associació.

El trasllat ha suposat fer un primer inventari de fons i constatar que, en l’àmbit de les edicions, la feina s’ha fet raonablement bé. Dit d’altra manera, la quantitat d’exemplars en reserva és prou petita en comparació al volum d’edicions –des del 1983– i les tirades han estat ajustades, sense caure en el doble parany de publicar per a justificar una subvenció –per a deixar després els llibres morts en una prestatgeria– o limitar-se a imprimir només els exemplars necessaris per als subscriptors del moment, fent que la publicació estgui exhaurida al poc temps de sortir. Llevat d’alguna excepció, en positiu i negatiu, els llibres de l’entitat solen tenir una vida llarga, amb un començament més intens que permet recuperar i continuar amb una tasca que té com a objectiu la difusió cultural, sense ànim de lucre. A li fi, però, n’hi ha força d’exhaurits.

magatzemllibres

Sens dubte, en el bon funcionament de l’apartat editorial de l’entitat hi juguen factors com haver creat la nostra petita empresa editorial i tenir el llibres en distribució, fet que permet demanar lllibres de Carrutxa a qualsevol llibreria.

Podeu consultar el catàleg de publicacions a la xarxa.

Quant a spalomar

Dinamitzador cultural. Membre fundador de l'associació Carrutxa (centre de documentació del patrimoni i la memòria). Treballo a l'Ajuntament de Reus (Cultura). Visc entre Reus i Albarca.
Aquesta entrada ha esta publicada en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Organitzant el fons de publicacions

  1. spalomar ha dit:

    Els llibres de Carrutxa els pots demanar a la teva llibreria habitual, indicant que els distribueix Rafael Dalmau ed.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s